Functie:

Beauty Advisor Bijenkorf

Locatie:

Amsterdam

Functie omschrijving:

Wat staat jou te wachten als Beauty Advisor?

Als Beauty Sales Advisor spreek je klanten aan en adviseert je hen over de maquillage, parfum en huidverzorging, met als doel hen kennis te laten maken met het product. Daarnaast heb je ook ervaring in de sales en klantenservice. Je hebt kennis over hoe je klanten aanspreekt in de winkel, en bent niet vies van een verkooppraatje.

Functie-eisen:

Arbeidsvoorwaarden:

Contact:

Wij vertegenwoordigen Fashion & Luxury door heel het land. We werken samen met de mooiste merken; zowel High -End als Luxury.

Je kunt ons zien als de rechterhand van deze grote international merken, dit wil zeggen dat wij sollicitatieprocedure coordineren.

We gaan jou helpen met de uitdaging die jij momenteel mist in je huidige baan. Dit betekent;

Hoe verloopt de procedure? We communiceren direct met de HR & Area Managers, zodat wij je sneller kunnen helpen aan een job.

Ben je klaar om te rocken als Beauty Sales Advisor?

Stuur dan nu je CV naar info@fashionandluxury.nl.

Voor vragen zijn we bereikbaar via Whatsapp op het telefoonnummer 06 404 667 59

 

Over de klant

Het merk waar jij als Beauty Sales Advisor voor zult werken is opgericht in Frankrijk en is de meest bekende luxe designer brand ter wereld. Het is met name bekend van de parfumerie en visagie. In de bijenkorf ga je aan de slag met het merk. Wil je weten om welk merk het gaat, dan horen we het graag. 

Apply