Functie:

Sales Advisor French Luxury Brand

Locatie:

Amsterdam

Functie omschrijving:

Jij bent een Brand Ambassador, een Sales Advisor en eigenlijk ook een beetje een accountmanager. Je hebt voor deze rol een 360 rol in de store. Met jouw enthousiasme, klantvriendelijkheid en uitstekende verkoopvaardigheden voorzie jij de klanten van deskundig advies en draag je zorg voor de ontwikkeling van klantrelaties. Je moet iemand zijn die het fijn vindt om met minder trafic te werken dan bij bijvoorbeeld in de Kalverstraat, in de PC heb je te maken met een andere doelgroep. Jij hebt geduld en je bent servicegericht. Je adviseert en informeert de lokale en internationale klanten over de productlijnen; Je zorgt voor een persoonlijke service van zeer hoge kwaliteit; Je werkt nauw samen met, en volgt de richtlijnen van de Visual Merchandiser en bent verantwoordelijk voor een hoogstaande en representatieve weergave van de winkel; Je draagt zorg voor een optimale situatie binnen de Boutique door een adequaat voorraadbeheer, de juiste merchandising, naleving en uitvoering van beschikbaar gestelde middelen en de naleving van het handelsbeleid.

Functie-eisen:

Arbeidsvoorwaarden:

Wat hebben wij te bieden?


Contact:

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Stuur dan nu je CV naar info@fashionandluxury.nl.

Hoe verloopt de procedure? We communiceren direct met de HR & Area Managers, zodat wij je sneller kunnen helpen aan een job.

Voor vragen zijn we bereikbaar via Whatsapp op het telefoonnummer 06 404 667 59.

Over de klant

Het merk waar jij voor zult werken is opgericht in Frankrijk en is de meest bekende luxe designer brand ter wereld. Met name bekend van de parfumerie, maar de store in de PC Hooftstraat legt de focus op Fashion. Heb jij interesse? Dan horen we het graag!  

Apply