Functie:

Stock Assistent | Luxury Handbag boutiqe

Locatie:

Roermond

Functie omschrijving:

Als Stock assistent ben jij de aangewezen persoon die de winkel ondersteunt met de ontvangst en controle van goederen en de opslag daarvan in het magazijn. Daarnaast ben je als Stock assistent verantwoordelijk voor het bijvullen van de boutique volgens de bedrijfsprocedures om ervoor te zorgen dat de boutique altijd het juiste product op het juiste moment heeft. Bij ontvangst open je de goederen op efficiënte en systematische wijze, vervolgens organiseer je en plaats je de producten volgens de bedrijfsnormen. Naast het voorraadbeheer ben je ook verantwoordelijk voor het netjes houden van jouw sectie, en indien nodig te helpen met sales activiteiten.

Functie-eisen:

Arbeidsvoorwaarden:


Contact:

Wij vertegenwoordigen Fashion & Luxury door heel het land. We werken samen met de mooiste merken; zowel High -End als Luxury.

Je kunt ons zien als de rechterhand van deze grote international merken, dit wil zeggen dat wij sollicitatieprocedure coordineren.

We gaan jou helpen met de uitdaging die jij momenteel mist in je huidige baan. Dit betekent;

·        Hulp nodig bij je CV? Wij geven je advies hoe je het beste jouw CV kan vormgeven;

·        Meer verdienen dan je huidige salaris? Wij onderhandelen voor je, zodat je er op vooruit gaat;

·        Voorbereiden op gesprekken ? Wij leveren jou kant en klaar informatie wat je nodig hebt om het gesprek in te gaan;

·        Hoe verloopt de procedure? We communiceren direct met de HR & Area Managers, zodat wij je sneller kunnen helpen aan een job.


Ben je klaar om te rocken als Stock Assistant?

Stuur dan nu je CV naar info@fashionandluxury.nl.

Heb jij iemand in gedachte die geschikt is voor deze functie? Stuur dan ook een berichtje, en ontvang €150,- voor het aandragen van de juiste kandidaat.

Voor vragen zijn we bereikbaar via Whatsapp op het telefoonnummer 06 404 667 59


Over de klant

Voor een luxe Italiaans Handbag merk zoeken wij versterking in een mooi boutique waar ongeveer 9 personeelsleden werkzaam zijn. Als dominante speler op het gebied van luxe hadtasjes tellen ze meer dan 1500 werkenemers, 90% zijn vrouwen en meer dan 100 verschillende nationaliteiten. Ze exporteren naar meer dan 70 landen. De producten zijn aanwezig in meer dan 1000 winkels verkooppunten en 300 boetieks. De Italiaanse -ontworpen producten die variëren van handtassen en schoenen tot accessoires.

Apply