Functie:

Sales Advisor Luxury Travel Brand

Locatie:

Amsterdam

Functie omschrijving:

 jij bent ambassadeur van het merk en de winkel en levert uitstekende klantenservice. Met jouw enthousiasme, klantenservice en verkoopskills kun jij de klant adviseren over de kleding die het merk te bieden heeft. Je zult klantenrelaties ontwikkelen en deze onderhouden. Het is niet belangrijk om een verkoop te maken, maar om een klant te maken. 

Functie-eisen:

Arbeidsvoorwaarden:


Contact:

Wij vertegenwoordigen Fashion & Luxury door heel het land. We werken samen met de mooiste merken; zowel High -End als Luxury.

Je kunt ons zien als de rechterhand van deze grote international merken, dit wil zeggen dat wij sollicitatieprocedure coordineren.

We gaan jou helpen met de uitdaging die jij momenteel mist in je huidige baan. Dit betekent;

·        Hulp nodig bij je CV? Wij geven je advies hoe je het beste jouw CV kan vormgeven;

·        Meer verdienen dan je huidige salaris? Wij onderhandelen voor je, zodat je er op vooruit gaat;

·        Voorbereiden op gesprekken ? Wij leveren jou kant en klaar informatie wat je nodig hebt om het gesprek in te gaan;

·        Hoe verloopt de procedure? We communiceren direct met de HR & Area Managers, zodat wij je sneller kunnen helpen aan een job.


Ben je klaar om te rocken als Sales Advisor?

Stuur dan nu je CV naar info@fashionandluxury.nl.

Heb jij iemand in gedachte die geschikt is voor deze functie? Stuur dan ook een berichtje, en ontvang €150,- voor het aandragen van de juiste kandidaat.

Voor vragen zijn we bereikbaar via Whatsapp op het telefoonnummer 06 404 667 59

Over de klant

voor een luxe bagagemerk, dat sinds de 19e eeuw bestaat, zijn wij op zoek naar een fulltime sales advisor. De winkel is gelegen in de Bijenkorf in het centrum van Amsterdam en het niveau van de klantenservice is op een luxe niveau. Je zal een van de experts binnen hun customer service netwerk zijn. Het merk is een wereldwijd lifestyle merk met een missie om de essentiële hulpmiddelen te creëren voor een levensduur van reizen. Al meer dan 120 jaar hebben zij zich gewijd aan unieke producten te ontwikkelen waar de functie bestaat naast luxe, erfgoed met innovatie en vakmanschap met design. 

Apply