Functie:

Chinees sprekende Sales Advisor luxe bagage merk

Locatie:

Amsterdam

Functie omschrijving:

Als Chinees sprekende Sales Advisor help jij alle klanten met hun product behoeftes maar ligt jouw foucs voornamelijk op de klanten afkomstig uit China. Met jouw enthousiasme, gevoel voor customes service en verkoop skills adviseer jij de klant over de producten en diensten die het merk te bieden heeft. Je zult klantenrelaties opbouwen en deze onderhouden. Het is belangrijk om niet een verkoop te doen, maar om iemand klant te maken. 

Functie-eisen:

Arbeidsvoorwaarden:

Wat hebben wij jou te bieden:

Contact:

Wij vertegenwoordigen Fashion & Luxury door heel het land. We werken samen met de mooiste merken; zowel High -End als Luxury.

Je kunt ons zien als de rechterhand van deze grote international merken, dit wil zeggen dat wij sollicitatieprocedure coordineren.

We gaan jou helpen met de uitdaging die jij momenteel mist in je huidige baan. Dit betekent;

·        Hulp nodig bij je CV? Wij geven je advies hoe je het beste jouw CV kan vormgeven;

·        Meer verdienen dan je huidige salaris? Wij onderhandelen voor je, zodat je er op vooruit gaat;

·        Voorbereiden op gesprekken ? Wij leveren jou kant en klaar informatie wat je nodig hebt om het gesprek in te gaan;

·        Hoe verloopt de procedure? We communiceren direct met de HR & Area Managers, zodat wij je sneller kunnen helpen aan een job.


Ben je klaar om te rocken als Sales Advisor?

Stuur dan nu je CV naar info@fashionandluxury.nl.

Heb jij iemand in gedachte die geschikt is voor deze functie? Stuur dan ook een berichtje, en ontvang €150,- voor het aandragen van de juiste kandidaat.

Voor vragen zijn we bereikbaar via Whatsapp op het telefoonnummer 06 404 667 59

Over de klant

Voor een bagage merk binnen het luxe segment zijn wij op zoek naar een Chinees (Manderijn) sprekende sales advisor. Het merk zelf bestaat sinds de 19e eeuw en de store is gevestigd op 2 locaties in Amsterdam, De Bijenkorf en de P.C. Hooftstraat. Het merk is een wereldwijd lifestyle merk met een missie om de tools te ontwikkelen voor een levenlang reizen. Voor meer dan 120 jaar heeft men zich gericht op het ontwikkelen van unieke producten waarbij functionaliteit samen gaat met luxe, afkomst, innovatie, vakmanschap en design.

Apply