Functie:

Floor Manager Italian Luxury Brand | Designer Outlet Roermond

Locatie:

Roermond

Functie omschrijving:

Als Floor Manager ben je verantwoordelijk voor alle afdelingen op de werkvloer.
Je werkt nauw samen met de Assistent Store Manager en Store Manager. Onder leiding van de Store Manager draag je bij aan de organisatiedoelen en ben je naast de verkoop medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de winkel.
Ook ben je natuurlijk de eerste aanspreekpunt voor de klant en vertegenwoordiger van het merk. Wij verlenen onze klanten de beste service en jij weet als geen ander hoe je deze verleent.
Met jouw enthousiasme, klantvriendelijkheid en uitstekende verkoopvaardigheden voorzie jij onze klanten van deskundig advies en draag je zorg voor de ontwikkeling van klantrelaties.

Functie-eisen:


Arbeidsvoorwaarden:

Contact:

Info@fashionandluxury.nl

Over de klant

Italian Luxury Fashion Brand - McArthurglen Outlet Roermond Voor een Italiaans Fashion brand uit het hoge segment zijn wij op zoek naar een Sales Advisor.
De store is gevestigd in McArthurglen Outlet in Roermond Wij vertegenwoordigen Fashion & Luxury door heel het land.
We hebben veel mooie merken in onze portfolio, dus het is altijd goed om met ons contact op te nemen als je in de toekomst van baan wilt switchen. Wij helpen jou met dat ene stapje omhoog of juist met die frisse switch van BRAND.
Wij onderhandelen voor je als het gaat om salaris en we je bereiden je voor op de gesprekken. In de onderstaande alinea`s meer informatie over deze vacature. 

Apply