Functie:

Nederlands en Chinees sprekende Sales Advisor

Locatie:

Amsterdam

Functie omschrijving:

Als Nederlands en Chinees sprekende Sales Advisor help jij de klant met het vervullen van hun product wensen. Jouw enthousiasme, klantgerichtheid, en verkoop skills adviseer jij de klant over de producten die het merk te bieden heeft. Je zult relaties met de klanten opbouwen en zult deze uiteraard onderhouden. Je zult de internationale klanten adviseren en informeren over de producten en diensten. Je levert klantenservice op een erg hoog niveau. Je gaat onderdeel uitmaken van het sales team en tracht de doelen van de organisatie te behalen. Je wordt echt een ambassadeur van het merk. 

Functie-eisen:

Arbeidsvoorwaarden:

Wat kunnen wij jou bieden:

Contact:

Wij vertegenwoordigen Fashion & Luxury door heel het land. We werken samen met de mooiste merken; zowel High -End als Luxury.

Je kunt ons zien als de rechterhand van deze grote international merken, dit wil zeggen dat wij sollicitatieprocedure coördineren.

We gaan jou helpen met de uitdaging die jij momenteel mist in je huidige baan. Dit betekent;

Ben je klaar om te rocken als Nederlands Chinees sprekende Sales Advisor?

Stuur dan nu je CV naar info@fashionandluxury.nl.

Heb jij iemand in gedachte die geschikt is voor deze functie? Stuur dan ook een berichtje, en ontvang €150,- voor het aandragen van de juiste kandidaat.

Voor vragen zijn we bereikbaar via Whatsapp op het telefoonnummer 06 404 667 59

Over de klant

Voor een luxe Italiaans designer merk, waarvan de boutique gevestigd is op de P.C. Hooftstraat, zoeken wij een Nederlands en Chinees (Manderijn) sprekende Sales Advisor. Het betreft een waar familie bedrijf waarbij ieder personeelslid ook als familie wordt beschouwd. Een warm welkom straalt me ook uit naar de klanten en customer service staat hoog in het vaandel. 

Apply