Functie:

Sales Advisor Paul & Shark | Roermond

Locatie:

Roermond

Functie omschrijving:

Als Sales Advisor ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant en vertegenwoordiger van het merk. Wij verlenen onze klanten de beste service en jij weet als geen ander hoe je deze verleent. Je bent enthousiast, houdt van sociale contacten, en bent klantenvriendelijk. Daarnaast heb jij uitstekende verkoopvaardigheden en weet jij hoe je uit elk gesprek een verkoop kan halen. Je werkt met targets. Onder leiding van de Store Manager draag je bij aan de organisatiedoelen en ben je naast de verkoop medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de winkel.

Functie-eisen:


Arbeidsvoorwaarden:


Contact:

Wij vertegenwoordigen Fashion & Luxury door heel het land. We werken samen met de mooiste merken; zowel High -End als Luxury.

Je kunt ons zien als de rechterhand van deze grote international merken, dit wil zeggen dat wij sollicitatieprocedure coordineren.

We gaan jou helpen met de uitdaging die jij momenteel mist in je huidige baan. Dit betekent;

Ben je klaar om te rocken als Sales Advisor?

Stuur dan nu je CV naar info@fashionandluxury.nl.

Heb jij iemand in gedachte die geschikt is voor deze functie? Stuur dan ook een berichtje, en ontvang €150,- voor het aandragen van de juiste kandidaat.

Voor vragen zijn we bereikbaar via Whatsapp op het telefoonnummer 06 404 667 59

Over de klant

Paul & Shark is opgericht op 4 maart 1957 en is gericht op uitmuntendheid in de kwaliteit van haar producten. Paul & Shark heeft 280 winkels wereldwijd en heeft haar hoofdkantoor in Varese. Het merk maakt sportkleding, smart casual en luxe lijnen, een combinatie van technische materialen met elegante en stijlvolle details. In de loop der jaren heeft het bedrijf sterk uitgebreid in luxe sportswear range, gewaardeerd door de fans van de Italiaanse mode en high performance technische materialen, waarvan vele zijn gepatenteerd door Paul & Shark. In maart 2020 opent de winkel in de Fashion Outlet McArthurGlen, in Roermond. Dit is de eerste winkel die geopend wordt in Nederland.Apply