Functie:

Store Manager Paul & Shark | Roermond

Locatie:

Roermond

Functie omschrijving:

Als Store Manager is jouw doel om de algehele operaties te managen om de productiviteit, sales en omzet doelen te behalen en overschrijden. Jij bent een Store Manager met passie, gevoel voor Fashion en meerdere jaren ervaring in het luxe segment. Jij zorgt ervoor dat elke klant die binnenkomt vriendelijk ontvangen wordt en je beschikt over de benodigde kennis over bijvoorbeeld KPI’s. Je levert uitstekende klantenservice en zorgt ervoor dat de winkel een positieve sfeer uitstraalt waarbij klanten zich op hen gemak voelen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het behalen van de winkel targets, het CRM systeem en zorg jij voor het overdragen van het gevoel waar Paul & Shark voor staat.

Functie-eisen:

Arbeidsvoorwaarden:

Contact:

Wij vertegenwoordigen Fashion & Luxury door heel het land. We werken samen met de mooiste merken; zowel High -End als Luxury.

Je kunt ons zien als de rechterhand van deze grote internationale merken, dit wil zeggen dat wij sollicitatieprocedure coordineren.

We gaan jou helpen met de uitdaging die jij momenteel mist in je huidige baan. Dit betekent;

Ben je klaar om te rocken als Store Manager?

Stuur dan nu je CV naar info@fashionandluxury.nl.

Heb jij iemand in gedachte die geschikt is voor deze functie? Stuur dan ook een berichtje, en ontvang €150,- voor het aandragen van de juiste kandidaat.

Voor vragen zijn we bereikbaar via Whatsapp op het telefoonnummer 06 404 667 59

Over de klant

Paul & Shark is opgericht op 4 maart 1957 en is gericht op uitmuntendheid in de kwaliteit van haar producten. Paul & Shark heeft 280 winkels wereldwijd en heeft haar hoofdkantoor in Varese. Het merk maakt sportkleding, smart casual en luxe lijnen, een combinatie van technische materialen met elegante en stijlvolle details. In de loop der jaren heeft het bedrijf sterk uitgebreid in luxe sportswear range, gewaardeerd door de fans van de Italiaanse mode en high performance technische materialen, waarvan vele zijn gepatenteerd door Paul & Shark. In maart 2020 opent de winkel in de Fashion Outlet McArthurGlen, in Roermond. Dit is de eerste winkel die geopend wordt in Nederland.


Apply