Functie:

Verkoopadviseur Sanitair | Utrecht

Locatie:

Utrecht

Functie omschrijving:

We zoeken per Januari 2020 een verkoopadviseur. Dit mag een junior Verkoopadviseur zijn, maar ook een senior verkoopadviseur. In iedere geval iemand die graag in contact komt met klanten en die op een vriendelijke en service gerichte wijze de klant kan adviseren.
Je krijgt genoeg tools en mogelijkheden om op je eigen tempo het bedrijf en de producten te leren kennen zodat je op jouw manier de klant een fijn gevoel kan geven. Je ben dus niet zomaar een verkoper, je bent een ambassadeur en een adviseur. Aandacht voor de klant staat hierbij centraal. In deze commerciële functie heb je een afwisselend takenpakket. De megashowroom wordt jouw speelveld om de klant wegwijs te maken dat vervolgens kan leiden tot het opstellen van de offertes en het maken van de facturen. Je bent in het hele proces betrokken. Geen targets! Daar werken zij niet mee. Teamspirit all the way! 

Functie-eisen:

We zoeken verschillende profielen het zou fantastisch zijn als jij hieraan voldoet;


Arbeidsvoorwaarden:


Contact:

Ben jij die verkoop adviseur met de juiste passie? Solliciteer dan of stuur dan je CV met een korte motivatie naar info@fashionandluxury.nl. Heb jij iemand in gedachte die geschikt is voor deze functie? Stuur dan ook een berichtje, en ontvang €150,- voor het aandragen van de juiste kandidaat. Voor vragen zijn we bereikbaar via Whatsapp op het telefoonnummer 06 553 52 591

Tot snel!

Over de klant

Na het enorme succes in Roosendaal openen de specialist in luxe badkamers, vloeren en keukens, uit met een Megastore in Utrecht. In winkelcentrum The Wall in Leidsche Rijn openen wij medio februari 2020 een vestiging van 4.300 m2. Hier gaan wij het mooiste en grootste assortiment van topkwaliteit, aanbieden voor de laagst mogelijke prijs. De klanttevredenheid-score, de hoogste in Nederland, willen we graag behouden. Daarom hebben we toppers nodig. Wij doen de 1e selectie waardoor we jou als persoon graag willen leren kennen. Het is een organisatie die alle kennis en kwaliteit in eigen huis hebben. We schenken extra veel aandacht aan ontwikkeling en de behoefte van het personeel. Met andere woorden je komt in een warm bad terecht. Ben je eenmaal aangenomen? Dan word je eind Januari uitgenodigd voor kennismaking waarbij je op een leuke wijze kennis maakt met je toekomstige collega`s en het bedrijf. Daarna volgen er 2 weken klassikale trainingen en workshops op je helemaal klaar te stomen. 

Apply