Functie:

Customer Service Medewerker | Utrecht

Locatie:

Utrecht

Functie omschrijving:

We zoeken per Januari 2020 medewerkers voor de Customer Service Medewerker met oog voor detail. Als Customer Service Medewerker vind je het leuk om met klanten in gesprek te komen en samen te zoeken naar oplossingen. Je krijgt namelijk met name veel installatievragen of klachten via telefoon, mail en WhatsApp. Met het gebruik van de juiste tool zoals; een producthandleiding handleiding erbij te houden, probeer jij de klant zo goed mogelijk te helpen. Jij maakt de klanten blij als zij van hun nieuwe producten kunnen gaan genieten! Je start met het inwerken op 1 productgroep. Zo breid je je kennis steeds verder uit tot je kennis hebt van het volledige assortiment. Maak je geen zorgen om targets alles draait om de klantenbeleving. Het is dus een een Technische klantenservice en dus meer dan alleen klanten bellen en ter woord te staan. Je krijgt de ruimte om een klant zo goed mogelijk te helpen. Je staat stevig in je schoenen, want klanten bellen je soms uit emotie op. Met jouw positieve en oplossingsgerichte instelling weet je altijd met een passende oplossing voor de klant te komen, zelfs als deze buiten de garantie valt. Teamspirit all the way! 

Functie-eisen:

We zoeken verschillende profielen. Het zou fantastisch zijn als jij hieraan voldoet;

Arbeidsvoorwaarden:


Contact:

Interesse om als Customer Service Medewerker aan de slag te gaan?

Solliciteer dan of stuur dan je CV met een korte motivatie naar niels.tak@gigroup.com

Heb jij iemand in gedachte die geschikt is voor deze functie? Stuur dan ook een berichtje, en ontvang €150,- voor het aandragen van de juiste kandidaat.

Voor vragen zijn we bereikbaar via Whatsapp op het telefoonnummer 06 404 987 74

Tot snel!

Over de klant

Na het enorme succes in Roosendaal openen de specialist in luxe badkamers, vloeren en keukens, uit met een Megastore in Utrecht. In winkelcentrum The Wall in Leidsche Rijn openen wij medio februari 2020 een vestiging van 4.300 m2. Hier gaan wij het mooiste en grootste assortiment van topkwaliteit, aanbieden voor de laagst mogelijke prijs. De klanttevredenheid-score, de hoogste in Nederland, willen we graag behouden. Daarom hebben we top Customer Service Medewerkers nodig. Wij doen de 1e selectie waardoor we jou als persoon graag willen leren kennen. Het is een organisatie die alle kennis en kwaliteit in eigen huis hebben. We schenken extra veel aandacht aan ontwikkeling en de behoefte van het personeel. Met andere woorden je komt in een warm bad terecht. Ben je eenmaal aangenomen? Dan word je eind Januari uitgenodigd voor kennismaking waarbij je op een leuke wijze kennis maakt met je toekomstige collega`s en het bedrijf. Daarna volgen er 2 weken klassikale trainingen en workshops op je helemaal klaar te stomen. 

Apply