Functie:

Assistent Store Manager | Eindhoven

Locatie:

Eindhoven

Functie omschrijving:

Het is een Italiaans-Nederlandse modemerk en staat bekend om hun gedetailleerde Italiaanse design. Jij bent een Assistant Store Manager met passie en gevoel voor Fashion. Als Assistant Store Manager ga je aan de slag als voor een Store dat nog geopend moet worden. We staan open voor Assistent Store managers die willen doorgroeien of een Junior Store Manager die nog aan het begin van zijn managment cariere zit. Als operationele Assistant Store Manager richt jij je pijlen naast het managen ook vooral op wat er op de werkvloer gebeurd. Je hebt vooral te maken met vaste klanten en nieuwe klanten die deskundig advies verwachten. Met een klein, leuk team van ongeveer 5 man personeel, zorg jij dat de sfeer top is en klanten met een voldaan gevoel weer naar huis gaan. De store ligt in het centrum van Amersfoort en wordt ook wel beschouwd als een Luxury boutique met zowel heren als dames collectie.
Wil je meer weten over de functie of heb je andere vragen, stuur ons gerust een whatsapp berichtje.

Functie-eisen:


Arbeidsvoorwaarden:


Contact:

Wij vertegenwoordigen Fashion & Luxury door heel het land. We werken samen met de mooiste merken; zowel High -End als Luxury.

Je kunt ons zien als de rechterhand van deze grote international merken, dit wil zeggen dat wij sollicitatieprocedure coordineren.

We gaan jou helpen met de uitdaging die jij momenteel mist in je huidige baan. Dit betekent;

Ben jij die topper met de juiste passie?

Stuur dan nu je CV naar info@fashionandluxury.nl.

Heb jij iemand in gedachte die geschikt is voor deze functie? Stuur dan ook een berichtje, en ontvang €150,- voor het aandragen van de juiste kandidaat.

Voor vragen zijn we bereikbaar via Whatsapp op het telefoonnummer 06 553 52 591

Over de klant

We zoeken een Assistant Store Manager die modebewust is en gecharmeerd is van Italiaans design. We zijn op zoek naar een gedreven kandidaat die passie voor het vak heeft en graag mee wilt groeien om de ambitieuze doelen waar te maken. Het is daarbij vooral belangrijk dat jouw persoonlijkheid en je instelling matcht, dus we horen het graag als je open staat voor een kennismaking. Het is een mode merk voor zowel dames als heren, met meer dan 15 winkels in Nederland en meer dan vele verkooppunten in binnen- en buitenland. Het staat bekend om de luxe garens, mooie gestikte manchetten in combinatie met de beste stoffen. De store gaat zich bevinden in Eindhoven en het hoofdkantoor is in Nederland, dus de communicatie verloopt strak en in het Nederlands waardoor de lijnen kort en duidelijk zijn. Ze groeien snel en hebben grote - internationale - plannen voor de toekomst. Heb je zin om te werken voor een warm familie bedrijf ? Laat snel van je horen!

Apply