Functie:

Assistant Store Manager | Outlet Roosendaal

Locatie:

Roosendaal

Functie omschrijving:

Jij bent een Assistant Store Manager met passie en je bent klaar voor een nieuwe uitdaging in de Designer Outlet Roosendaal. Enthousiasme, klantvriendelijkheid en uitstekende verkoopvaardigheden zijn voor jou vanzelfsprekend. Als operationele Assistant Store Manager richt jij je pijlen naast het managen ook vooral op wat er op de werkvloer gebeurd. Je hebt vooral te maken met vaste klanten en nieuwe klanten die deskundig advies verwachten. Met een klein, leuk team van ongeveer 5 man personeel, zorg jij dat de sfeer top is en klanten met een voldaan gevoel weer naar huis gaan. De store in Rosada Oulet wordt ook wel beschouwd als een Luxury boutique. Wil je meer weten over de functie, eisen en het bedrijf scroll dan omlaag voor meer informatie.

Functie-eisen:


Arbeidsvoorwaarden:


Contact:

Wij vertegenwoordigen Fashion & Luxury door heel het land. We werken samen met de mooiste merken; zowel High -End als Luxury.

Je kunt ons zien als de rechterhand van deze grote international merken, dit wil zeggen dat wij sollicitatieprocedure coordineren.

We gaan jou helpen met de uitdaging die jij momenteel mist in je huidige baan. Dit betekent;

Ben je klaar om te rocken als Assistant Store Manager?

Stuur dan nu je CV naar info@fashionandluxury.nl.

Heb jij iemand in gedachte die geschikt is voor deze functie? Stuur dan ook een berichtje, en ontvang €150,- voor het aandragen van de juiste kandidaat.

Voor vragen zijn we bereikbaar via Whatsapp op het telefoonnummer 06 404 667 59

Over de klant

Het gaat om een Italiaans-Nederlands modemerk en staat bekend om het gedetailleerde Italiaanse design. Een Fashion-brand voor zowel dames als heren, met meer dan 15 stores in Nederland en meer dan vele verkooppunten in binnen- en buitenland. Het staat bekend om de luxe garens, mooie gestikte manchetten gecombineerd met de beste stoffen. De store die jij gaat runnen als Assistant Store Manager, bevindt zich in de Rosada Outlet in Roosendaal en het hoofdkantoor is in Nederland, dus de communicatie verloopt strak en in het Nederlands waardoor de lijnen kort en duidelijk zijn. Ze groeien snel en hebben grote - internationale - plannen voor de toekomst. We zijn dus op zoek naar gedreven mensen die passie voor het vak hebben en graag mee willen groeien om de ambitieuze doelen waar te maken. Het is daarbij vooral belangrijk dat jouw persoonlijkheid en je instelling matcht, dus we horen het graag als je open staat voor een kennismaking. Als Assistant Store Manager in Roosendaal kom je in een mooi en warm familie bedrijf terecht en wij hebben er zin in, jij ook?

Apply