Functie:

Sales Advisor Dutch Luxury Brand 

Locatie:

Rotterdam

Functie omschrijving:

Zoals Harvey Spector altijd zegt; “ winners don't make excuses".

We zijn op zoek naar iemand met deze winnaarsmentaliteit en die affiniteit heeft met de mooiste pakken.
Volledige pakken, manchetknopen, stropdassen, pochetten, colberts, hiermee ga jij te maken krijgen als Sales Advisor. Je weet hoe je hoge kwaliteit moet verkopen aan de klant, want de juiste combinaties maken dat is waar jij goed in bent. Onze beste verkopers weten zich moeiteloos in de klant te verplaatsen. 
Harvey blijft altijd trouw aan zijn simpele witte pochet. Daarnaast is Harvey een manchetknopen-drager, zijn stropdas knoopt hij met een windsor-knoop.
Hoe draag jij je pakken? Laat het ons eens zien dan drinken wij graag eens een kop koffie met je!

Functie-eisen:

Arbeidsvoorwaarden:

Contact:

Wij vertegenwoordigen Fashion & Luxury door heel het land. We werken samen met de mooiste merken; zowel High -End als Luxury.

Je kunt ons zien als de rechterhand van deze grote international merken, dit wil zeggen dat wij sollicitatieprocedure coordineren.

We gaan jou helpen met de uitdaging die jij momenteel mist in je huidige baan. Dit betekent;

Ben je klaar om te rocken als Sales Advisor?

Stuur dan nu je CV naar info@fashionandluxury.nl.

Heb jij iemand in gedachte die geschikt is voor deze functie? Stuur dan ook een berichtje, en ontvang €150,- voor het aandragen van de juiste kandidaat.

Voor vragen zijn we bereikbaar via Whatsapp op het telefoonnummer 06 404 667 59

Over de klant

Dit luxe Nederlands merk maakt deel uit van een familie bedrijf dat is opgericht in de begin jaren 1900 door een kleermaker met een scherpe visie. Het doel was het maken van kleding met kwaliteit en met een speciale aandacht voor elke stap van het design- en productieproces. Van het materiaal zelf tot de laatste steken, alles moest even zorgvuldig worden afgewogen en toegepast. Ze zijn onder andere gevestigd in Lelystad, Amsterdam en Rotterdam. Ook grote keten als Bijenkorf en Suit Supply verkopen dit merk als warme broodjes.

 Nu in Rotterdam zijn we op zoek naar een topper die toe is aan een nieuwe uitdaging.

Apply