Functie:

Sales Advisor Chinese Dutch Speaker

Locatie:

Amsterdam

Functie omschrijving:

Hé jij daar! Ben jij helemaal gek van fashion, spreek je Chinees en Engels, en werk jij graag voor een luxe-artikelen en high-fashion merk? Dan is dit de baan voor jou!

Als Sales Advisor ben jij het eerste aanspreekpunt van de klant. Je bent niet vies van een praatje en weet hoe je moet verkopen. Daarnaast ben je een echte ambassadeur van het merk. Je bent spontaan, energiek en zorgt voor een optimale klantbeleving. 

De taken die jij als Sales Advisor voornamelijk zult hebben zijn de klant begroeten en zorgen dat hij/zij geholpen wordt. Wanneer het rustig is in de store zorg jij ervoor dat alles er tip top uitziet en dat je klaar staat om de klant te adviseren en inspireren. 

Functie-eisen:

Arbeidsvoorwaarden:

Contact:

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Stuur dan nu je CV naar info@fashionandluxury.nl.

Hoe verloopt de procedure? We communiceren direct met de HR & Area Managers, zodat wij je sneller kunnen helpen aan een job.

Voor vragen zijn we bereikbaar via Whatsapp op het telefoonnummer 06 404 667 59.

Over de klant

Dit Italiaans luxeartikelen- en high-fashion merk is opgericht in de jaren 60, en is gevestigd in een 18e-eeuwse villa in Montebello Vicentino. Het hoofdkantoor bevindt zich in Lugano, Zwitserland met kantoren in Milaan en Vicenza. Dit merk heeft 251 boetieks in 43 landen die eigendom zijn van dit luxeartikelen- en high-fashion merk. Hun producten worden verdeeld over Europa. Azië, Australië, Zuid-Amerika en Noord-Amerika. Het luxe-artikelen en high-fashion merk werkt samen met opmerkelijke fotografen aan zijn reclamecampagnes.

Apply