Functie:

Store Manager Luxury Watches & Jewelry

Locatie:

Rotterdam

Functie omschrijving:

Altijd al geïnteresseerd geweest in luxe juwelen en horloges? Dan is dit iets voor jou! Voor het Luxury segment zijn wij opzoek naar een Store Manager met kennis en ervaring in het luxe horloge segment.

Als ambassadeur van het merk draag jij de waardes waar het bedrijf voor staat. Dit doe je doormiddel van voorbeeldig gedrag richting de consument en jouw team. De kernwaardes zijn eerlijkheid, integriteit en het hoogste niveau op het gebied van Customer Service. Het is essentieel als Store Manager om de dagelijkse leiding te nemen en te zorgen dat de store tot in de puntjes geregeld is.

Functie-eisen:

Arbeidsvoorwaarden:

Contact:

Wij vertegenwoordigen Fashion & Luxury door heel het land. We werken samen met de mooiste merken; zowel High -End als Luxury.


Je kunt ons zien als de rechterhand van deze grote international merken, dit wil zeggen dat wij sollicitatieprocedure coordineren.


We gaan jou helpen met de uitdaging die jij momenteel mist in je huidige baan. Dit betekent:


Ben je klaar om aan de slag te gaan als Store Manager? Stuur dan nu je CV naar info@fashionandluxury.nl!


Heb jij iemand in gedachte die geschikt is voor deze functie? Stuur dan ook een berichtje, en ontvang €150,- voor het aandragen van de juiste kandidaat.


Voor vragen zijn we bereikbaar via Whatsapp op het telefoonnummer 06 404 667 59

Over de klant

Het gaat om een van origine Brits bedrijf en de stores zijn gevestigd in Amsterdam en nu ook in de Bijenkorf te Rotterdam. Het bedrijf handelt in luxe horloges, juwelen, tassen en kunst en is opgericht in 2009. Naast het online platform breidt men uit met meerdere filialen. Men gelooft in het toegankelijk maken van ambitie en men gaat verder met het verhaal van elk artikel dan men verkoopt. Naast producten voor in het heden, ziet men hun producten als investeringen in de toekomst.

Apply