Functie:

Technical Handyman - Luxury Luggage

Locatie:

Amsterdam

Functie omschrijving:

Ben jij altijd al handig geweest met spullen repareren? Heb jij affiniteit met techniek? Dan hebben wij jou per direct nodig!

Voor een luxe koffermerk zijn wij opzoek naar handige harry die belangrijke reparaties kan verrichten aan luxe koffers. Als Handyman steek jij graag de handen uit de mouwen. Wat jij dagelijks gaat doen bij dit luxe koffermerk is het controleren en repareren van koffers. Denk bijvoorbeeld aan de rits aansluiting, de handvaten en de wielen repareren. Je zorgt ervoor dat de klant met opgeheven hoofd de store verlaat. Daarnaast ben jij een echte teamplayer en het eerste aanspreekpunt op technisch gebied.

Functie-eisen:

Arbeidsvoorwaarden:

Contact:

Wij vertegenwoordigen Fashion & Luxury door heel het land. We werken samen met de mooiste merken; zowel High -End als Luxury.

We gaan jou helpen met de uitdaging die jij momenteel mist in je huidige baan. Dit betekent;

·    Hulp nodig bij je CV? Wij geven je advies hoe je het beste jouw CV kan vormgeven;

·    Meer verdienen dan je huidige salaris? Wij onderhandelen voor je, zodat je er op vooruit gaat;

·    Voorbereiden op gesprekken ? Wij leveren jou kant en klaar informatie wat je nodig hebt om het gesprek in te gaan;

·    Hoe verloopt de procedure? We communiceren direct met de HR & Area Managers, zodat wij je sneller kunnen helpen aan een job.


Ben jij de Handyman die wij zoeken? Neem contact op met ons door je CV te mailen naar info@fashionandluxury.nl.


Voor het aandragen van de juiste kandidaat voor deze functie schenken wij een gift van 150,-

Via WhatsApp zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer 06 404 667 59

Over de klant

Voor een luxe koffermerk, dan sinds de 19de eeuw bestaat, zijn wij opzoek naar een Handyman. De winkel is gelegen in de P.C Hooftstraat en het niveau van de klantenservice is op een top niveau. Het is een internationaal luxury brand met een missie om de essentiële hulpmiddelen te creëren voor een levensduur van reizen. Al meer dan 120 jaar hebben zij zich gewijd aan unieke producten ontwikkelen waar de functie bestaat uit luxe erfgoed met innovatie en vakmanschap met design.

Apply