Functie:

Sales Advisor - French Accessoires

Locatie:

Roermond

Functie omschrijving:

Houd jij van tassen, tevreden klanten en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature geschikt voor jou!

Als Sales Advisor ben jij brand ambassadeur voor het merk. Je bent het eerste aanspreekpunt, verleent de beste service en houdt van sociaal contact. Met jouw ervaring, enthousiasme en klantvriendelijkheid geef je de klanten advies en laat je de klanten met een top ervaring de winkel uit gaan. 

Functie-eisen:

Wat verwachten wij van jou?

Arbeidsvoorwaarden:

Contact:

Wij vertegenwoordigen Fashion & Luxury door heel het land. We werken samen met de mooiste merken; zowel High -End als Luxury.

Je kunt ons zien als de rechterhand van deze grote international merken, dit wil zeggen dat wij sollicitatieprocedure coördineren.

We gaan jou helpen met de uitdaging die jij momenteel mist in je huidige baan. Dit betekent;

·        Hulp nodig bij je CV? Wij geven je advies hoe je het beste jouw CV kan vormgeven;

·        Meer verdienen dan je huidige salaris? Wij onderhandelen voor je, zodat je er op vooruit gaat;

·        Voorbereiden op gesprekken ? Wij leveren jou kant en klaar informatie wat je nodig hebt om het gesprek in te gaan;

·        Hoe verloopt de procedure? We communiceren direct met de HR & Area Managers, zodat wij je sneller kunnen helpen aan een job.


Ben je klaar om te rocken als Sales Advisor?

Stuur dan nu je CV naar info@fashionandluxury.nl.

Heb jij iemand in gedachte die geschikt is voor deze functie? Stuur dan ook een berichtje, en ontvang €150,- voor het aandragen van de juiste kandidaat.

Voor vragen zijn we bereikbaar via Whatsapp op het telefoonnummer 06 404 667 59

Over de klant

Het is een familie-avontuur. De fabrikant breidde zijn expertise uit en begon reisaccessoires, handtassen, mode en schoenen te maken. Inmiddels is het een Internationaal volwaardig Luxury brand geworden. De ledersoorten zijn afkomstig van dieren die zijn grootgebracht in Europa, Afrika en Zuid-Amerika. Ze zorgen ervoor dat de gerelateerde veehouderij niet bijdraagt aan ontbossing, met name in het Amazoneregenwoud. Deze huiden worden verwerkt door de beste leerlooiers in Frankrijk, Italië, Portugal, Spanje, Nederland, Engeland, Uruguay en Brazilië. Ze maken geen gebruik van exotische diersoorten of gefokte pelsdieren bij de productie van haar collecties. Biodiversiteit, dieren in het wild, exotische soorten en bedreigde dieren zijn verboden. De leerlooiers waar ze mee werken maken gebruik van krachtige waterbehandelingssystemen. Volgens de benadering van een circulaire economie worden bijproducten van het leerlooien vaak direct hergebruikt door de leerlooierij of gerecycled via derden. Het garanderen van gezonde en hoogwaardige producten is altijd essentieel geweest.. Het merk zet zich sterk in voor het vervaardigen van veilige producten, die vrij zijn van chemicaliën, die de gezondheid van de klanten of werknemers van ons Huis zouden kunnen schaden. Ze proberen een steentje bij te dragen aan de wereld, dus vandaar dat ze altijd bezig zijn met de image en de uitstraling naar de wereld. 

Apply