Functie:

Stock Controller Luxe Kinder Kleding Merk

Locatie:

Roermond

Functie omschrijving:

Voor een luxe kinder kleding merk zoeken wij een fulltime Stock Controller. De werkzaamheden die je zult hebben bestaan onder andere uit het verzamelen van de goederen, verpakken van orders, controle op juiste ordepicken, laden en lossen van vrachtwagens en alle andere werkzaamheden die je tegenkomt in het magazijn. Je bent overal inzetbaar en je werkt nooit alleen.

Functie-eisen:

Arbeidsvoorwaarden:

Contact:

Wij vertegenwoordigen Fashion & Luxury door heel het land. We werken samen met de mooiste merken; zowel High -End als Luxury.

Je kunt ons zien als de rechterhand van deze grote International merken, dit wil zeggen dat wij sollicitatieprocedure coördineren.

We gaan jou helpen met de uitdaging die jij momenteel mist in je huidige baan. Dit betekent;

Neem contact op met ons door je CV te mailen naar info@fashionandluxury.nl.

Voor het aandragen van de juiste kandidaat voor deze functie schenken wij een gift van 150,-

Via WhatsApp zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer 06 404 667 59

Over de klant

Dit luxe kinderkleding merk biedt een uitgebreide selectie stijlen voor jongens en meiden van 0 tot 16 jaar oud, inclusief allerlei items die nergens online verkrijgbaar zijn. Het is een perfect alternatief voor boetieks met meerdere merken en biedt een unieke winkelervaring voor ouders en kinderen in een frisse, nieuwe omgeving. De nieuwste seizoenslooks voor kinderen en baby’s zijn hier te vinden, met alleen de meest recente collecties. Ook heeft dit merk een onweerstaanbare selectie babygeschenken.

Apply