Functie:

Assistant Store Manager | International Sports Brand

Locatie:

Amsterdam

Functie omschrijving:

Je bent helemaal up to date over de nieuwste sneakers, want de combinatie sport & Fashion is helemaal jou ding. Je hebt natuurlijk ook al ervaring als leidinggevende op de werkvloer en je bent klaar voor een nieuw avontuur.
So far so good? Top, want wij zoeken een Assistent Store Manager die klanten een eersteklas winkelervaring biedt en je weet hoe je een team aanstuurt. Je vult de Store Manager aan met jou people management skills, want daar ligt jou kracht. KPI doelstellingen kun je dromen en jouw instelling is om deze altijd te overtreffen. 

Functie-eisen:

Arbeidsvoorwaarden:

Contact:

Wij vertegenwoordigen Fashion & Luxury door heel het land. We werken samen met de mooiste merken; zowel High -End als Luxury. Dit wil zeggen dat wij sollicitatieprocedure coördineren.

Wij gaan jou helpen met de uitdaging die jij momenteel mist in je huidige baan. 


 Dit betekent:


Help ons

Ken jij zelf mensen in jouw omgeving die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, stuur ons dan een berichtje met de gouden tip en ontvang €150,- voor het aandragen van de juiste kandidaat. 

Voor meer informatie laat het ons dan weten.

We zijn bereikbaar via WhatsApp op het telefoonnummer 06 404 667 59 of stuur ons een mailtje naar info@fashionandluxury.nl.

Over de klant

Dit internationale sportmerk is wereldwijd bekend. Over heel de wereld heeft het merk rond de 50.000 mensen in dienst. Werknemers uit meer dan 100 verschillende landen werken op het wereldwijde hoofdkantoor. 
Elk jaar worden er miljoenen sport en lifestyle producten met onafhankelijke productiepartners geproduceerd. Dit merk is een behoorlijk grote en veelzijdige organisatie. Apply