Functie:

Floormanager International Sports Brand

Locatie:

Amsterdam

Functie omschrijving:

Heb jij passie voor sport? En weet jij hoe jij als Floormanager overzicht bewaard over de winkel? 

 Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! 

Jij zorgt ervoor als Floormanager dat de KPI’s voor een bepaald gebied binnen de winkel worden behaald of overtroffen. Je kunt teamleden goed aansturen, en biedt ze een goed mogelijke balans tussen service en verkoopactiviteiten. Daarnaast ben je een rolmodel voor de Sales Advisors want jij weet hoe de verkoop stimuleert. Heb je plannen om door te groeien en ben je een carrière tijger? Solliciteer dan snel.

Functie-eisen:

Arbeidsvoorwaarden:

Contact:

Wij vertegenwoordigen Fashion & Luxury door heel het land. We werken samen met de mooiste merken; zowel High -End als Luxury. Dit wil zeggen dat wij sollicitatieprocedure coördineren.


Wij gaan jou helpen met de uitdaging die jij momenteel mist in je huidige baan. 


 Dit betekent:



Help ons


Ken jij zelf mensen in jouw omgeving die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, stuur ons dan een berichtje met de gouden tip en ontvang €150,- voor het aandragen van de juiste kandidaat. 

Voor meer informatie laat het ons dan weten.

We zijn bereikbaar via WhatsApp op het telefoonnummer 06 404 667 59 of stuur ons een mailtje naar info@fashionandluxury.nl.

Over de klant

Dit internationale sportmerk is wereldwijd bekend. Over heel de wereld heeft het merk rond de 50.000 mensen in dienst. Werknemers uit meer dan 100 verschillende landen werken op het wereldwijde hoofdkantoor. Elk jaar worden er miljoenen sport en lifestyle producten met onafhankelijke productiepartners geproduceerd. Dit merk is een behoorlijk grote en veelzijdige organisatie. 

Apply