Functie:

Assistant Store Manager | International Sports Brand

Locatie:

Lelystad

Functie omschrijving:

Ben jij een Assistant Store Manager die passie heeft voor de sport branche? Lees dan gauw verder!

Jij bent een Assistent Store Manager die klanten een eersteklas winkelervaring biedt. Je kunt goed leidinggeven en weet daarnaast hoe je een team aanstuurt. Je vult de Store Manager aan en kunt hem/haar verantwoordelijkheden overnemen wanneer hij/zij afwezig is. Daarnaast werk je met KPI doelstellingen en probeer je deze te behalen of te overtreffen. 

Functie-eisen:

- Minimaal 2 jaar ervaring als leidinggevende;
- Je hebt ruime verkoopervaring of ervaring in de customer service;
- Beheersing van de Engelse taal;
- Fulltime beschikbaar (minimaal 36 uur);
- Weekenden beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden:

Contact:

Wij vertegenwoordigen Fashion & Luxury door heel het land. We werken samen met de mooiste merken; zowel High -End als Luxury. Dit wil zeggen dat wij sollicitatieprocedure coördineren.

Wij gaan jou helpen met de uitdaging die jij momenteel mist in je huidige baan. 


 Dit betekent:


Help ons

Ken jij zelf mensen in jouw omgeving die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, stuur ons dan een berichtje met de gouden tip en ontvang €150,- voor het aandragen van de juiste kandidaat. 

Voor meer informatie laat het ons dan weten.

We zijn bereikbaar via WhatsApp op het telefoonnummer 06 404 667 59 of stuur ons een mailtje naar info@fashionandluxury.nl.

Over de klant

Dit internationale sportmerk is wereldwijd bekend. Over heel de wereld heeft het merk rond de 50.000 mensen in dienst. Werknemers uit meer dan 100 verschillende landen werken op het wereldwijde hoofdkantoor. 
Elk jaar worden er miljoenen sport en lifestyle producten met onafhankelijke productiepartners geproduceerd. Dit merk is een behoorlijk grote en veelzijdige organisatie. Apply