Functie:

Store Manager | International Sports Brand

Locatie:

Amsterdam

Functie omschrijving:

Ben jij een Store Manager die alles weet over sportkleding? Kun jij KPI’s dromen en weet jij elke klant tevreden te maken? Solliciteer dan nu!

Als Store Manager van dit internationale sport merk ben je een echte retail specialist met kennis van sportkleding. Je hebt ervaring met het aansturen van teams. Samen met de Assistant Store Manager zorgen jullie ervoor dat de medewerkers de beste versie van zichzelf worden en dat zij beschikken over de juiste verkoopvaardigheden. Je bent creatief en probleemoplossend, en kunt je goed verplaatsen in de klant. Elke dag opnieuw zorg jij ervoor dat de klant een optimale ervaring heeft. 

Functie-eisen:

·  Minimaal 2 jaar vergelijkbare werkervaring in een commerciële, klantgerichte sport- en modewinkel;
·  Je hebt verkoopervaring en uitgebreide kennis over producten;
·  Goede rekenvaardigheid en geletterdheid;
·  Geadvanceerde verbale communicatieve vaardigheden;
·  Beheersing van de Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden:

·    Een goed salaris;
·    Werken met een internationaal sport merk;
·    Een leuk en gezellig team;
·    Personeelskorting;

Contact:

Wij vertegenwoordigen Fashion & Luxury door heel het land en we werken samen met de mooiste merken in het High –End, premium en het Luxury segment.

Wij coördineren het sollicitatieproces en we gaan jou helpen met de uitdaging die jij momenteel mist in je huidige baan. 


 Dit betekent:

-     Dat wij je advies geven hoe je het beste een CV kan maken;

-     Dat wij voor je onderhandelen als het gaat om salaris zodat je er op vooruit gaat;

-     Dat wij jou voorbereiden op de gesprekken;


Help ons aan de ideale kandidaat;

Ken jij mensen in jouw omgeving die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging? Stuur ons dan een berichtje met de gouden tip en ontvang €150,- voor het aandragen van de juiste kandidaat. 

Voor meer informatie laat het ons dan weten.

We zijn bereikbaar via WhatsApp op het telefoonnummer 06 404 667 59 of stuur ons een mailtje naar info@fashionandluxury.nl.

Over de klant

Dit internationale sportmerk is wereldwijd bekend. Over heel de wereld heeft het merk rond de 50.000 mensen in dienst. Werknemers uit meer dan 100 verschillende landen werken op het wereldwijde hoofdkantoor. 

Elk jaar worden er miljoenen sport en lifestyle producten met onafhankelijke productiepartners geproduceerd. Dit merk is een behoorlijk grote en veelzijdige organisatie. 

Apply