Functie:

Department Manager Italiaans Luxe merk

Locatie:

Roermond

Functie omschrijving:

Voor dit Italiaanse Luxury brand zijn wij op zoek naar een Department Manager in Designer Outlet Roermond. Het merk komt van origine uit Florence en men heeft een heren- en damescollectie. Ook heeft het merk kinderkleding en een babylijn. Er zijn tevens tassen, schoenen, accessoires, (zonne-)brillen en diverse geuren van dit Italiaanse label.

Wat is jouw doel:

Het beheren van de bedrijfsdoelstellingen van het departement (verkoop en winstgevendheid) en het promoten en verbeteren van het merk, in overeenstemming met het beleid en de procedures van het bedrijf. Jij zult leiding geven over het desbetreffende departement en snel schakelen met jouw Store Manager.

Functie-eisen:

Wat zien wij graag:


Arbeidsvoorwaarden:

Wat wij voor jou kunnen betekenen:


Contact:

Hoe jij met ons in contact kan komen:

Lijkt het je leuk om als Department Manager voor dit merk te gaan werken? Reageer dan nu via de ‘Solliciteer’ knop met jouw CV inclusief een foto van jezelf. Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.


Neem voor meer informatie contact op met mij: Tom Broekhuijse, 06 40 46 67 59. Ik ben ook eventueel bereikbaar op Whatsapp voor korte vragen. Ik maak graag kennis met je!

Over de klant

Wij vertegenwoordigen Fashion & Luxury door heel het land. We werken samen met de mooiste merken; zowel High -End als Luxury.

Je kunt ons zien als de rechterhand van deze grote international merken, dit wil zeggen dat wij sollicitatieprocedure coordineren.

We gaan jou helpen met de uitdaging die jij momenteel mist in je huidige baan. Dit betekent:


Ben je klaar om aan de slag te gaan als Concessie Manager? Stuur dan nu je CV naar info@fashionandluxury.nl!

Apply