Functie:

Beauty Advisor Frans Luxe merk

Locatie:

Den Haag

Functie omschrijving:

Voor een Frans Luxe merk zijn wij op zoek naar een ervaren Beauty Advisor die full time aan de slag gaat in Den Haag.

Hoe jij succesvol gaat zijn:
Jouw passie is cosmetica & beauty en weet dit over te brengen aan de consument. Je leert jouw klanten kennen en bouwt sterke relaties op met hen, en iedereen op de vloer. Je nodigt jouw relaties uit voor animaties en lanceringen van nieuwe producten. Inspireer klanten met de producten en trends door het demonstreren van de producten en het delen tips. Je zorgt voor een unieke ervaring waar je de consument meeneemt in de wereld van dit merk en zorgt met jouw commerciele mindset voor het behalen van jouw targets/doelen.

Jij bent een echte brand ambassador en straalt dit dan ook altijd uit!

Functie-eisen:Arbeidsvoorwaarden:

Contact:

Hoe jij met ons in contact kan komen:

Lijkt het je leuk om als Beauty Advisor voor dit merk te gaan werken? Reageer dan nu via de ‘Solliciteer’ knop met jouw CV inclusief een foto van jezelf. Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.


Neem voor meer informatie contact op met mij: Robin Schmit, +31 6 53352591. Ik ben ook eventueel bereikbaar op Whatsapp voor korte vragen. Ik maak graag kennis met je!


Over de klant

Wij vertegenwoordigen Fashion & Luxury door heel het land. We werken samen met de mooiste merken; zowel High -End als Luxury.

Je kunt ons zien als de rechterhand van deze grote international merken, dit wil zeggen dat wij sollicitatieprocedure coordineren.

We gaan jou helpen met de uitdaging die jij momenteel mist in je huidige baan. Dit betekent:


Ben je klaar om aan de slag te gaan als Beauty Advisor? Stuur dan nu je CV naar info@fashionandluxury.nl!

Apply