Functie:

Sales Advisor High-End fashion, de perfecte Summer job - Batavistad (Lelystad)

Locatie:

Lelystad

Functie omschrijving:

Ben jij beschikbaar om in de maanden Augustus en September aan de slag te gaan als Sales Advisor voor een van de meest mooie merken ter wereld? Lees dan snel verder!

Als Sales Advisor ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant en vertegenwoordiger van het merk. Wij verlenen onze klanten de beste service en jij weet als geen ander hoe je deze verleent. Met jouw enthousiasme, klantvriendelijkheid en uitstekende verkoopvaardigheden voorzie jij onze klanten van deskundig advies en draag je zorg voor de ontwikkeling van klantrelaties. Om het leuker te maken houd jij je niet alleen maar bezig met verkopen, dus je zal ook kassa gaan draaien, magazijn op orde houden, etalages creeren en nog veel meer. Onder leiding van een super leuke, spontane Store Manager draag jij je een steentje bij en met je team maak je er een leuk van. Dus we zoeken niet zomaar een verkoper, we zoeken iemand met verantwoordelijkheidsgevoel.

Functie-eisen:


Arbeidsvoorwaarden:


Contact:

Hoe jij met ons in contact kan komen:

Lijkt het je leuk om als Sales Advisor voor dit merk te gaan werken? Reageer dan nu via de ‘Solliciteer’ knop met jouw CV inclusief een foto van jezelf. Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.


Neem voor meer informatie contact op met mij: Tom Broekhuijse, 06 40 46 67 59. Ik ben ook eventueel bereikbaar op Whatsapp voor korte vragen. Ik maak graag kennis met je!

Over de klant

Het betreft een merk dat wereld bekend is en betitelt kan worden als een van de meest modieuze modehuizen van de 20e en 21e eeuw. De huiskleuren zijn zwart en wit en het merk wordt bestempeld als iconisch binnen de fashion.

Apply