Functie:

Supervisor | Italian Luxury Brand | P.C. Hooftstraat

Locatie:

Amsterdam

Functie omschrijving:

Als Senior Sales Advisor ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant en vertegenwoordiger van het merk. Wij verlenen onze klanten de beste service en jij weet als geen ander hoe je deze verleent. Met jouw enthousiasme, klantvriendelijkheid en uitstekende verkoopvaardigheden voorzie jij onze klanten van deskundig advies en draag je zorg voor de ontwikkeling van klantrelaties. Onder leiding van de Store Manager draag je bij aan de organisatiedoelen en ben je naast de verkoop medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de winkel.
 

Functie-eisen:

Arbeidsvoorwaarden:

Contracttype: Permanent contract

Uren: 40 per week

Contact:

Reageer dan nu via de ‘Solliciteer’ knop met jouw Engelse CV inclusief foto en een korte motivatie
Voor vragen neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen of te Whatsappe naar 0653352591
 

Over de klant

Leuk dat je geinteresseerd bent in deze functie.

Wij vertegenwoordigen Fashion & Luxury door heel het land. We werken samen met de mooiste merken; zowel High -End als Luxury.
We hebben alvast een 
Je kunt ons zien als de rechterhand van deze grote international merken, dit wil zeggen dat wij sollicitatieprocedure coordineren en zorgen dat het proces goed verloopt.

et is altijd goed om met ons contact op te nemen als je in de toekomst van baan wilt switchen. Wij helpen jou met dat ene stapje omhoog of juist met die frisse switch van BRAND. Wij onderhandelen voor je als het gaat om salaris en we jbereiden je voor op de gesprekken. In de onderstaande alinea`s meer informatie over deze vacature. We horen van je! Tot snel. 

Apply