Functie:

Store Manager Luxury Womans wear

Locatie:

Roermond

Functie omschrijving:

Als Store Manager moet je van een uitdaging houden. We zoeken namelijk een pittige Store Manager met ervaring die zowel administatef sterk is, als sociaal en commercieel. Je moet een team kunnen coachen en een flinke dosis positiviteit uitstralen. 

Functie-eisen:

Arbeidsvoorwaarden:

Contracttype:

Uren: 40 per week

Contact:

Wij vertegenwoordigen Fashion & Luxury door heel het land. We werken samen met de mooiste merken; zowel High -End merken als de Luxury merken.
Je kunt ons zien als de rechterhand van de grote international merken. Wij coordineren de sollicitatieprocedure en zorgen dat we aan de hand van de wensen van de kandidaat in gesprek gaan met de potentiele brand waar we jou gaan voorstellen. Wij helpen jou met dat ene stapje omhoog of juist met die frisse switch van merk. Wij onderhandelen voor je als het gaat om salaris en we bereiden je voor op de face to face gesprekken. In de onderstaande alinea`s meer informatie over deze vacature.

Reageer op deze vacature door jou CV te sturen of contact ons op 0653359152
We horen graag van je! Tot snel. 

Over de klant

Het gaat om een Internationaal Frans Fashion merk. Met 60 Stores wereldwijd proberen ze een iconisch merk neer te zetten gericht op woman wear.
Met diverse lijnen als ready to wear, maar ook accessoires, hadtassen en schoenen maken onderdeel van dit succesvolle Premium merk.
 

Apply