Functie:

Store Manager Italian Fashion brand

Locatie:

Roosendaal

Functie omschrijving:

Jij ben een Brand Ambassador een ervaren Sales Advisor en een Store Manager in één. Je hebt voor deze rol een 360 rol in de store. Met jouw enthousiasme, klantvriendelijkheid en uitstekende verkoopvaardigheden voorzie jij de klanten van deskundig advies en draag je zorg voor de ontwikkeling van klantrelaties. Daarnaast run jij de store met ongeveer 5 man personeel. Je moet het niet hebben van de grote aantallen bezoekers zoals in de Kalverstraat, hier heb je te maken met een andere doelgroep. Je hebt verstand van KPI`s en weet hoe je dit moet doorvoeren in de Store.

Functie-eisen:

Arbeidsvoorwaarden:

Contracttype:

Uren: 40 per week

Contact:

Zie jij jezelf werken als Sales Advisor in het LUXURY SEGEMENT in de PC Hooftstraat?
Stuur ons eenvoudig een  Whatsapp berichtje naar 06 533 52 591.
Ik maak graag kennis met je!

Over de klant

Je komt te werken in een Italiaans Nederlands Fashion merk. Van perfect gemaakte overhemden tot perfect passende blazers, de authentieke collecties worden gekenmerkt door precisie en passie.
Op maat gemaakte pakken tot perfect gestikte manchetten gecombineerd met de beste stoffen is gefundering van het merk.

Wie zijn wie;
Wij vertegenwoordigen Fashion & Luxury door heel het land. We werken samen met de mooiste merken; zowel High -End als Luxury.
Je kunt ons zien als de rechterhand van deze grote international merken, dit wil zeggen dat wij sollicitatieprocedure coordineren.
We kunnen jou helpen met die uitdaging die jij mist in je huidige baan. Ben je toe aan een frisse start?

Dit is wat wij doen:

Apply