Functie:

Sales Advisor | Luxury Watches & Jewelry

Locatie:

Amsterdam

Functie omschrijving:

Jij ben een Brand Ambassador, een Sales Advisor en een accountmanager. Je hebt voor deze rol een 360 rol in de store. Met jouw enthousiasme, klantvriendelijkheid en uitstekende verkoopvaardigheden voorzie jij de klanten van deskundig advies en draag je zorg voor de ontwikkeling van klantrelaties. Je moet het niet hebben van de grote aantallen bezoekers zoals in de Kalverstraat, hier heb je te maken met een andere doelgroep.

Jij hebt geduld en je bent servicegericht.

Functie-eisen:

De rol van Sales Advisor zal zijn voor beide locaties waarbij je verantwoordelijk zal zijn voor het volgende:

Arbeidsvoorwaarden:

Je komt te werken in een snelgroeiend internationaal bedrijf, met een zeer creatief en ambitieus team. Daarnaast bieden zij het volgende:

Contact:

Over de klant

Voor het Luxury segment zoeken wij een Sales Advisor met kennis van luxe Horloges.
Het gaat om een van origine Brits bedrijf en de stores zijn gevestigd in de buurt van het Vondelpark en in de Bijenkorf te Amsterdam. Het bedrijf handelt in luxe horloges, juwelen, tassen en kunst en is opgericht in 2009. Naast het online platform breidt men uit met meerdere filialen. 

Wij vertegenwoordigen Fashion & Luxury door heel het land. We werken samen met de mooiste merken; zowel High -End als Luxury, dus het is altijd goed om met ons contact op te nemen als je in de toekomst van baan wilt switchen. Wij helpen jou met dat ene stapje omhoog of juist met die frisse switch van BRAND. Wij onderhandelen voor je als het gaat om salaris en we jbereiden je voor op de gesprekken. In de onderstaande alinea`s meer informatie over deze vacature. We horen van je! Tot snel. 

Wat wij voor jou kunnen betekenen:

Apply