Functie:

Department Manager Designer Outlet Roermond

Locatie:

Roermond

Functie omschrijving:

Voor dit Italiaanse Luxury brand zijn wij op zoek naar department manager in Designer Outlet Roermond.
Het beheren van de bedrijfsdoelstellingen van het departement (verkoop en winstgevendheid) en het promoten en verbeteren van het merk, in overeenstemming met het beleid en de procedures van het bedrijf, behoort tot jouw kerntaken. Je bent verantwoordelijk voor 2 afdelingen waarbij je tussen de 8 en 15 personeel onder je hoede hebt. KPI`s kun je dromen en vervolgens weet jij hoe je dit tot leven te wekken op de werkvloer. Je bent ook coachend ingesteld, je weet hoe je moet verkopen, maar je bent ook zeker leergierig en staat open voor ontwikkeling.

Functie-eisen:

Arbeidsvoorwaarden:

Contact:

Wij vertegenwoordigen Fashion & Luxury door heel het land. We werken samen met de mooiste merken; zowel High -End als Luxury.
Je kunt ons zien als de rechterhand van deze grote international merken, dit wil zeggen dat wij sollicitatieprocedure coordineren.
We gaan jou helpen met de uitdaging die jij momenteel mist in je huidige baan. Dit betekent;

Ben je klaar om te rocken als Department Manager in Designer Outlet Roermond?
Stuur dan nu je CV naar info@fashionandluxury.nl.
Voor vragen zijn we bereikbaar via Whatsapp op het telefoonnummer 06 533 52 591.


 

Over de klant

Eén van de bekendste Italiaanse Luxury merken ter wereld. Men opende de eerste winkels in Milaan en Rome met koffers en tassen, maar werd al snel uitgebreid tot een volledig Italiaans Luxury brand met een heren- en damescollectie. Ook heeft het merk kinderkleding en een babylijn. Vervolgens liggen de stores nu ook vol met de mooiste tassen, schoenen, accessoires, (zonne-)brillen en diverse geuren van het Italiaanse label.

 

Apply