Functie:

Fashion Store Manager

Locatie:

Amersfoort

Functie omschrijving:

Jij bent een Store Manager met passie en gevoel voor Fashion. Voor een Italiaans-Nederlands modemerk dat bekend staat om het gedetailleerde Italiaans design zoeken wij namelijk een Store Manager met enthousiasme, passie voor het vak en uitstekende verkoopvaardigheden. Als operationele Store Manager richt jij je pijlen naast het managen ook vooral op wat er op de werkvloer gebeurd. Je hebt vooral te maken met vaste klanten en nieuwe klanten die deskundig advies verwachten. Met een klein, leuk team van ongeveer 5 man personeel, zorg jij dat de sfeer top is en klanten met een voldaan gevoel weer naar huis gaan. De store ligt in het centrum van Amersfoort en wordt ook wel beschouwd als een Luxury boutique met zowel heren als dames collectie.
Wil je meer weten over de functie of heb je andere vragen, stuur ons gerust een whatsapp berichtje.

Functie-eisen:

Arbeidsvoorwaarden:

Contact:

Wij vertegenwoordigen Fashion & Luxury door heel het land. We werken samen met de mooiste merken; zowel High -End als Luxury.
Je kunt ons zien als de rechterhand van deze grote international merken, dit wil zeggen dat wij sollicitatieprocedure coordineren.
We gaan jou helpen met de uitdaging die jij momenteel mist in je huidige baan. Dit betekent;

Ben jij die topper met de juiste passie?
Stuur dan nu je CV naar info@fashionandluxury.nl.
Voor vragen zijn we bereikbaar via Whatsapp op het telefoonnummer 06 404 667 59

Over de klant

We zoeken een echte Fashion Store Manager die modebewust is en gecharmeerd is van Italiaans design.
Als Store Manager ga je aan de slag als voor een Store dat nog geopend moet worden. Het is een Italiaans-Nederlandse modemerk en staat bekend om hun gedetailleerde Italiaanse design.
Een mode merk voor zowel dames als heren, met meer dan 15 winkels in Nederland en meer dan vele verkooppunten in binnen- en buitenland. Het staat bekend om de luxe garens, mooie gestikte manchetten in combinatie met de beste stoffen.

De store gaat zich bevinden in Amersfoort en het hoofdkantoor is in Nederland, dus de communicatie verloopt strak en in het Nederlands waardoor de lijnen kort en duidelijk zijn. Ze groeien snel en hebben grote - internationale - plannen voor de toekomst. We zijn dus op zoek naar gedreven mensen die passie voor het vak hebben en graag mee willen groeien om de ambitieuze doelen waar te maken. Het is daarbij vooral belangrijk dat jouw persoonlijkheid en je instelling matcht, dus we horen het graag als je open staat voor een kennismaking. 
Heb je zin om te werken voor een warm familie bedrijf ? Laat snel van je horen!
 

Apply