Functie:

Allround Sales Advisor Amsterdam

Locatie:

Amsterdam, Nederland

Functie omschrijving:

Als Allround Sales Advisor ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant en vertegenwoordiger van het merk. Wij verlenen onze klanten de beste service en jij weet als geen ander hoe je deze verleent. Met jouw enthousiasme, klantvriendelijkheid en uitstekende verkoopvaardigheden voorzie jij onze klanten van deskundig advies en draag je zorg voor de ontwikkeling van klantrelaties. Om het leuker te maken houd jij je niet alleen maar bezig met verkopen, dus je zal ook kassa gaan draaien, magazijn op orde houden, etalages creeren en nog veel meer.
Onder leiding van een super leuke, spontane Store Manager draag jij je een steentje bij en met je team maak je er een leuk van.
Dus we zoeken niet zomaar een verkoper, we zoeken iemand met verantwoordelijkheidsgevoel. Een allround sales advisor.

Functie-eisen:

Arbeidsvoorwaarden:

Contact:

Wij vertegenwoordigen Fashion & Luxury door heel het land. We werken samen met de mooiste merken; zowel High -End als Luxury.
Je kunt ons zien als de rechterhand van deze grote international merken, dit wil zeggen dat wij sollicitatieprocedure coordineren.
We gaan jou helpen met de uitdaging die jij momenteel mist in je huidige baan. Dit betekent;

Ben je klaar om te rocken als Allround sales advisor?
Stuur dan nu je CV naar info@fashionandluxury.nl.
Voor vragen zijn we bereikbaar via Whatsapp op het telefoonnummer 06 533 52 591.

Over de klant

Voor vele bekend, maar in Nederland is het nog een opkomend (Italiaans) kledingmerk. Een kledinglijn met name voor heren.
De bedoeling van het merk, is dat ze met het desgin een andere kijk op mode hebben, waardoor hedendaagse mannen zichzelf via meerdere stijlen kunnen uiten.
Sport-Chic, Jeanswear, casual, formeel you name it. Juist die Italiaanse twist willen ze de kwaliteit hoog houden maar voor een bedrag verkopen zodat het voor iedereen togeankelijk is.
Het hoort daarom ook niet bij het hoge Luxury segment, maar bij de High-end retail. Het merk is van alle markten thuis; schoeisel, accessoires, zonnebrillen, ondergoed en zelfs badmode .
In 2011 nam de retailexpansie tot meer dan 25 mono brand stores te openen in Europa, Zuid-Amerika en Azië. In Nederland gaat het erg goed, vandaar dat we op zoek zijn naar toppers! Wil je weten om welk merk het gaat en kun je z.s.m. beginnen? Aarzel dan niet, wij zorgen dat je meteen op gesprek kan komen.

Apply